LESOL solfångarsystem & solvärme

LESOL solfångarsystem

Leverantörer - länkar

LESOL är ett välkänt produktnamn som funnits på marknaden i över 20 år och LESOL är Sveriges mest uppsatta villasolfångare. Mer än 60.000 m2 har monterats.

Genom att vi nu infört antireflexbehandlat glas ger LESOL-solfångaren, enligt senaste informationen från SP, hela 450 kWh/m2 vid 50°C medeltemperatur i solfångaren.

Solfångaren klarar tappvarmvattenbehovet under åtta månader om året och därigenom sänker man annan energiförbrukning kraftigt.

Det är nu ännu mera lönsamt med solenergi – energi som dessutom är ren.

LESOL är den solfångare som ger det största utbytet per investerad krona. Dessutom har LESOL en livslängd på minst 30 år!

Med varje leverans följer en detaljerad monteringsanvisning över installationen av solfångarna på taket, inplåtning och flödesscheman för tak och pannrum.

Många av våra kunder har gjort hela installationen själva eller med hjälp av bekanta. Om man vill ha hjälp kan vi i regel ordna detta.

Statligt bidrag utgår även under 2007 och vi hjälper gärna till med att fylla i bidragsansökan och står givetvis gärna till tjänst med all annan information som önskas.

Vi ger 10 års garanti på LESOL solfångare!

 

LESOL solvärme

Alla tiders energi!

Vilket värmesystem Ditt hus än har kan LESOL ge stora fördelar.

  • Den köpta energin minskar med upp
    till 25-40 %.
  • Ingen rök och ingen el på sommaren, minskning övriga årstider.
  • Husets värde stiger.

Låt solvärmen bli en självklar del i Ditt hus!

LESOL Solvärme är ett genomtänkt system som kombineras med husets ordinarie värmesystem. Den höga kvaliteten ger en livslängd på 30 till 50 år. Därför blir solvärmen en extra bra affär! LESOL är utvecklad sedan 1980 och är nu bland de effektivaste plana solfångarna på den svenska marknaden!

Vi hjälper dig med utformningen av Din solvärmeanläggning. Varje anläggning är speciell med hänsyn till hustyp, befintligt värmesystem, tillgängliga utrymmen med mera. Även Du som kan göra mycket jobb själv kan behöva någon att rådfråga.

Kontakta oss så ser vi till att Du får en anläggning anpassad till Ditt hus och som ger dig största utbyte till låg kostnad. Hos oss får Du prisuppgift på Ditt LESOL solvärmesystem och hjälp med projektering och bidragsansökan.